Julerose kjole

Julerose er en yndig og legevenlig kjole. Kjolen har et enkelt snit med fine hulmønsterdetaljer og en rigtig sød krave. Den hækles i blødt, kradsefrit merinould, og er således anvendelig langt det meste af året. Opskriften er udførligt skrevet og indeholder billeder til mange af forklaringerne.

Str: (1) 2 (4) 6 (8) år.

Sværhedsgrad: Middel

Materialer: Hæklenål størrelse 3 – 3,5 eller hvad du skal bruge for at opnå den angivne hæklefasthed.
2 knapper med diameter ca. 15 mm.

Garnforbrug: (250) 300 (350) 400 (450) gram Drops baby merino. Extrafine merino 150 fra Hjertegarn eller babymerino fra stof og stil og tilsvarende kan også bruges, forbruget kan være en smule anderledes på disse garntyper.
Anne Mette fra www.ilovegarn.dk har testhæklet kjolen i deres eget danskrullede farveskiftende garn, og har lavet et garn-kit med farveskift der passer til opskriften. Garn-kittet kan købes til alle størrelser her: garn-kit til julerosekjole

Hæklefasthed: 10 x 10 cm = 23 stm og 14 rækker

Pris: 30 kr
Opskriften sendes til dig som PDF-fil, på email

Køb
Udfyld bestillingsformularen herunder eller send en email med din bestilling til opskrifter@denæreting.dk . Skriv venligst i din besked/email hvilket telefonnummer du overfører pengene fra.
Derefter overføres på mobilepay 30 kr. til +45 28 30 48 07 (Lotte Tarpgård Olsen) – skriv “Julerose” i kommentarfeltet.

Ønsker du at betale ved bankoverførsel, så skriv det blot i din bestilling, så finder vi ud af det.

Hvis muligt sender jeg opskrifter ud i løbet af dagen, og ellers sendes alle opskrifter ud i løbet af aftenen. Kig gerne dit spamfilter hvis du oplever, at du ikke har modtaget opskriften til forventet tid. Det kan ske at mailen ender der.
Opskriften sendes først når jeg har modtaget betalingen.

OBS. DER SENDES IKKE OPSKRIFTER UD I UGE 7

Bestillingsformular

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *